Weekendje weg

Voor wie er even tussenuit wil, maar niet ver wil reizen, is Camping De Rotonde ideaal. Even weg van de alledaagse sleur, tot rust komen in de groene omgeving van de Betuwe. Een hengeltje uitgooien op de camping. Wandelen en fietsen door de kleine dorpjes langs de oevers van de Linge. Maar ook grotere steden als Utrecht, Den Bosch en Gorinchem zijn niet ver weg.

Natuurlijk kun je heerlijk kamperen in je eigen (sta)caravan of camper op Camping De Rotonde. Maar wie van gemak en comfort houdt, of geen kampeerspullen heeft, reserveert een huisje!

Waterchalet

De waterchalets liggen op het water. Dus gegarandeerd een prachtig uitzicht, of je nu binnen of buiten bent. En water zorgt voor rust! Alle waterchalets zijn voor vier personen. Gezellig ingericht en met een zeer compleet inventaris. We vragen je alleen je eigen handdoeken en dekbedhoezen mee te brengen.

Landchalet

Kom je met 4, 5, of 6 personen? Op Camping De Rotonde staan landchalets in verschillende formaten. Allemaal comfortabel en compleet ingericht. Breng je eigen handdoeken en dekbedovertrekken mee en je vakantie kan beginnen!

Op de camping is een supermarkt aanwezig en het restaurant van La Place ligt op loopafstand als je geen zin hebt om te koken.

Boek hier je vakantie!