Informatie betreffende het coronavirus COVID-19 en uw verblijf bij Camping De Rotonde. Lees meer
Kenmerken
Ga terug naar het overzicht

Galjoen 3

Kenmerken

Kavel: Galjoen 3 (G3)
Prijs: 
€6.900,-

Merk: AMS
Bouwjaar: 2004
Materiaal: aluminium

Kavelhuur: €2.640,- (in 2020) exclusief bijkomende kosten.

Een lichte stacaravan met een half open keuken. De U-vormige keuken heeft een 4-pits gastoestel (daaronder een losse koelkast) met afzuigkap. Onder het keukenraam bevindt zich de gootsteen. De keuken heeft veel opbergruimte en voldoende bovenkasten. Tegenover het U-vormige keukenblok is een 4 persoons eethoek gecreëerd met losse tafels en stoelen.

In de woonkamer staat een bankstel met losse stoel. Er valt voldoende daglicht naar binnen door de grote raampartijen en de openslaande enkele deur in het midden van kamer. 

De stacaravan wordt verwarmd met een gaskachel. De AMS beschikt over 2 slaapkamers met in de ouderslaapkamer een vast 2-persoonsbed en kastruimte boven het bed. In de kinderslaapkamer tref je 2 enkele bedden, kastenwand boven het bed.

De badkamer is compact maar voorzien van alle gemakken zoals een toilet, een wastafel met spiegel en een douchecabine met glazen deur.

Voor meer informatie of voor een bezichtiging kunt u een afspraak maken met parkmanager Erik Wackers of kom vrijblijvend een kijkje nemen. De receptie is dagelijks geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur. 

Deze bijzonder scherpe prijs geldt bij het huren van een stacaravanplaats op Camping De Rotonde in Enspijk, Betuwe.
Deze prijs is exclusief staangeld 2020.

Neem contact op

Geïnteresseerd?
Bent u geïnteresseerd in deze stacaravan, maak dan gerust een afspraak voor een bezichtiging. 
Bel ons op 0345-651315 of neem contact op via het contactformulier

Terug naar het overzicht