Kenmerken
Ga terug naar het overzicht

Fregat 36

Kenmerken

Kavel: Fregat 36 (F36)
Prijs: 
€14.750,-

Merk: ABI
Type: Arizona
Bouwjaar: 2010
Afmeting: 9 x 3.70  meter
Materiaal: aluminium

Kavelhuur: €2.300,- (in 2019) exclusief bijkomende kosten.

Een lichte stacaravan met een half open keuken. De U-vormige keuken heeft een 4-pits gastoestel met afzuigkap. Onder het keukenraam bevindt zich de gootsteen. De keuken heeft veel opbergruimte en voldoende bovenkasten. Tegenover het U-vormige keukenblok is een werkblad bevestigd met een magnetron en daaronder een koelkast.

In de woonkamer staat een vast bankstel in een L-vorm. Er valt voldoende daglicht naar binnen door de grote raampartijen en de openslaande enkele deur in het midden van kamer. De half open kastenwand in de woonkamer biedt voldoende opbergruimte.

De stacaravan is voorzien van centrale verwarming. De combiketel zorgt ook voor het warm water.

Het eetgedeelte is voorzien van een ronde tafel met gedeeltelijk een vaste bank en een krukje.

De ABI Arizona beschikt over 2 slaapkamers met in de ouderslaapkamer een vast 2-persoonsbed, kastruimte boven het bed, een kastenwand en kaptafel met spiegel. In de kinderslaapkamer tref je 2 enkele bedden, kastenwand boven het bed en een spiegel.

De badkamer is compact maar voorzien van alle gemakken zoals een toilet, een wastafel met spiegel en een douchecabine met schuifwand.

Er staan meerdere ABI Arizona stacaravans te koop. De kavels zijn al gebruiksklaar gemaakt door de aanleg van een terras. De caravans zijn rondom afgewerkt en aangesloten op de aanwezige nutsvoorzieningen, kortom, instapklaar.

Voor meer informatie of voor een bezichtiging kunt u een afspraak maken met parkmanager Erik Wackers of kom vrijblijvend een kijkje nemen. De receptie is dagelijks geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur. 

Deze bijzonder scherpe prijs geldt bij het huren van een stacaravanplaats op Camping De Rotonde in Enspijk, Betuwe.
Deze prijs is exclusief staangeld 2019.

Neem contact op

Geïnteresseerd?
Bent u geïnteresseerd in deze stacaravan, maak dan gerust een afspraak voor een bezichtiging. 
Bel ons op 0345-651315 of neem contact op via het contactformulier

Terug naar het overzicht