Kenmerken
Ga terug naar het overzicht

Fregat 17

Kenmerken

Kavel: Fregat 17 (F17)
Prijs: 
€57.500,-

Merk: Arcabo
Type: Ocala
Bouwjaar: 2019
Afmeting: 10 x 4 meter
Materiaal: kunststof

Kavelhuur: €3.175,- (in 2022) exclusief bijkomende kosten.

Een lichte, middenkamer chalet met een langwerpige L-keuken. De keuken is voorzien van een geïntegreerde koelkast, een ingebouwde magnetron, garderobe met haken, hoge CV kast voor de HR ketel Intergas met extra opbergruimte voor bijv. schoonmaakattributen. De keuken heeft smalle, ondiepe bovenkastjes voor voldoende opbergruimte. Het keukenblad is voorzien van een 4-pits kookplaat met vonkontsteking met daarboven een afzuigkap. Onder het keukenraam bevindt zich de gootsteen met een eenhendelmengkraan.

In de woonkamer valt voldoende daglicht naar binnen door de grote raampartijen en schuifpui naar de tuin toe. De raampartijen zijn voorzien van lichtbruine gordijnen. Het chalet is voorzien van centrale verwarming. Het chalet wordt zonder meubilair verkocht

De Ocala beschikt over 2 slaapkamers met in de ouderslaapkamer een vast 2-persoonsbed (140 x 200 cm) en een kastenwand met hang- en liggedeelten. In de kinderslaapkamers tref je 2 enkele bedden (80 x 200 cm) en een kledingkast met plank en hanggedeelte. De slaapkamers zijn voorzien van rolhorren.

De badkamer is compact en voorzien van alle gemakken zoals een toilet met kunststof resevoir, een wastafel met spiegel en spots en een douchecabine (106 x 80 cm) met thermostaatkraan en schuifwand. Het raam in de badkamer is voorzien van melkglas.

Het chalet heeft een puntdak en is rondom voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas, volledig beglaasde toegangsdeur, buitenlampaansluiting en afgewerkt met Eurotexx volkernkunststof buitenbekleding.

De kavels zijn al gebruiksklaar gemaakt door de aanleg van een terras. De caravans zijn rondom afgewerkt en aangesloten op de aanwezige nutsvoorzieningen, kortom, instapklaar.

Voor meer informatie of voor een bezichtiging kunt u een afspraak maken met parkmanager Erik Wackers of kom vrijblijvend een kijkje nemen. De receptie is dagelijks geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Deze bijzonder scherpe prijs geldt bij het huren van een stacaravanplaats op Camping De Rotonde in Enspijk, Betuwe.
Deze prijs is exclusief staangeld 2020. 

Neem contact op

Geïnteresseerd?
Bent u geïnteresseerd in deze stacaravan, maak dan gerust een afspraak voor een bezichtiging. 
Bel ons op 0345-651315 of neem contact op via het contactformulier