Informatie betreffende het coronavirus COVID-19 en uw verblijf bij Camping De Rotonde. Lees meer
Kenmerken
Ga terug naar het overzicht

Driemaster 17

Kenmerken

Kavel: Driemaster 17 (D17)
Prijs: 
€58.000,-

Chaletbouwer: De Bruijn de Meern
Bouwjaar: 2016
Afmeting: 9 x 3.70  meter
Materiaal: kunststof

Kavelhuur: €3.095,- (in 2020) exclusief bijkomende kosten.

Een chalet met veel lichtinval en een half open keuken. De rechthoekige keuken heeft een 4-pits gastoestel met afzuigkap. Onder het keukenraam bevindt zich de gootsteen. De keuken heeft veel opbergruimte en voldoende bovenkasten. De keuken is voorzien van een ingebouwde vaatwasser, oven en koelkast. 

In de woonkamer staat een los 2,5 zits bankstel. Er valt voldoende daglicht naar binnen door de grote raampartijen en de kantel-kiepdeur in het midden van kamer.

Het chalet is gebouwd door Chaletbouw De Bruijn De Meern en is voorzien van centrale verwarming. De ketel is weg gewerkt in de kastenwand in de slaapkamer.

Het eetgedeelte is voorzien van een hoge lange tafel krukken. Indien gewenst is er voldoende ruimte om een lage tafel met stoelen en/of eetbank neer te zetten.

Het chalet beschikt over 3 slaapkamers met in de ouderslaapkamer een vast 2-persoonsbed en kastenwand over de gehele lengte van de kamer. In de twee kinderslaapkamer tref je stapelbedden. 1 van de 2 kinderkamers is voorzien van een ruime kastenwand. 

De badkamer is compact maar voorzien van alle gemakken zoals een toilet, een wastafel met spiegel en een douchecabine met schuifwand.

De ruime afgezette tuin is voorzien van een mooi, aangelegd terras met overkapping. De overkapping heeft op de westzijde een glazen wand. Het schuurtje biedt meer dan voldoende ruimte om je spullen in op te bergen. 

Voor meer informatie of voor een bezichtiging kunt u een afspraak maken met parkmanager Erik Wackers of kom vrijblijvend een kijkje nemen. De receptie is dagelijks geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur. 

Neem contact op

Geïnteresseerd?
Bent u geïnteresseerd in deze stacaravan, maak dan gerust een afspraak voor een bezichtiging. 
Bel ons op 0345-651315 of neem contact op via het contactformulier

Terug naar het overzicht