Buiten spelen

Op Vakantiepark Capfun De Rotonde hebben kinderen alle ruimte en vrijheid om veilig te spelen, bijvoorbeeld in de grote speeltuin bij het strandbad. Speeltoestellen bij de kampeervelden zijn altijd dichtbij, zo verlies je de allerkleinsten niet snel uit het oog. Op de camping kan je ook voetballen op het pannaveld of grasveld, crossen over de fietscrossbaan of een hengeltje uitgooien. 

Kinderen hebben geen tijd om zich te vervelen. Spelen kan tenslotte overal! Samen met je nieuwe campingvrienden of met het animatieteam. Doe je mee?

Terug naar overzicht faciliteiten

Speelgelegenheid

Wat vind je in onze stoere speeltuin bij het strandbad? Je vindt er:

  • Airtrampolines
  • Uitdagende klimtoestellen
  • Waterklimtoestel
  • Waterspeeltoestel
  • Waterglijbaan
  • Pannaveldje
  • Kabelbaan
  • Openluchttheater

De tennisbaan

Zin om te tennissen? De twee all-weather tennisbanen van Vakantiepark Capfun De Rotonde zijn nooit ver van je tent, caravan of chalet. Je kunt een baan huren bij de receptie voor €10,00 per uur. Sta je niet op de camping, maar wil je wel een balletje slaan? Dat kan! 

Jeu de Boules

Naast het sanitairgebouw bij Koopvaardij Eiland vind je de jeu de boules baan. Deze baan is gratis voor onze gasten! Geen jeu de boules spullen bij je? Leen een setje bij de receptie (€10,- borg). 


Het sportveld

Naast het Koopvaardij Eiland ligt het sportveld. Behalve dat je hier kunt voetballen, worden hier ook veel andere sportieve activiteiten gehouden. Het sportveld is voor iedereen toegankelijk. 

Fietscrossbaan

Bij het sportveld ligt ook onze nieuwe fietscrossbaan. Cross met je skelter of fiets over de baan en wie haal de snelste tijd. Fietsen en skelters zijn niet te huur bij de camping. Zorg dus dat je zelf een crossmiddel bij je hebt! Gemotoriseerde voertuigen zijn niet toegestaan op de crossbaan. 

Beachvolleybalveld

Trommel je campingvrienden, familie en kennissen op voor een sportief potje beachvolley. Vergeet je niet je eigen volleybal mee te nemen?

Terug naar faciliteiten overzicht 

Familie Vontuur

“Mooie speelgelegenheden voor kinderen zoals de springkussens en het klimrek boven het water. Blij met de leuke uitdagende speeltuin. Mooi gemaakt! ”

Bekijk meer gastreacties