• Kamperen
  • Huren
  • Lang verblijf

Bekijk de mogelijkheden voor een langer verblijf op Camping De Rotonde.

SeizoenplaatsenUw eigen chalet

Animatie

Kom ook ont-moeten: je moet niks, maar als je meedoet ontmoet je Merel en Mees èn leer je al je leeftijdgenootjes op de camping kennen! De activiteiten zijn vooral bedoeld voor kinderen tot een jaar of 12. 

09:30 Ophaalparade
10:00 Dans je fit!
10:15 Knutselclub
13:00 Spel
15:00 Sport en Spel
18:30 Ophaalparade
19:00 Voorstelling in Fruittater
20:30 Spel

De avonturen van Mees en Merel in 2017

15 juli t/m 21 juli: Musical

Ken je dat; kriebels in je buik, zweethanden, knikkende knieën, hoofdpijn, buikpijn…… Het gaat niet goed met Merel. Wat zou er aan de hand zijn? Kom Mees helpen om Merel beter te maken met behulp van het receptenboek van Opa Marijn

22 juli t/m 28 juli: Weirdo Blue

Camping De Rotonde heeft veel gezellige gasten. Maar sinds Weirdo Blue te gast is op Camping De Rotonde, gebeuren er vreemde dingen. Mees en Merel proberen er samen met de kinderen achter te komen hoe dat kan en wat ze ertegen kunnen doen.

29 juli t/m 4 augustus De Wekker van Opa Marijn

Mees en Merel vinden een raar blokje dat tikt. Ze gaan op onderzoek uit, beleven allerlei avonturen en vinden van alles. Wat betekent dit toch allemaal? Ze kunnen duidelijk wel wat kinderhulp gebruiken.

5 t/m 11 augustus: Gieter Gijs

Gieter Gijs uit Enspijk komt het magische water stelen van Opa Marijn. Mees en Merel weten niet eens wat het magische water is. Komen jullie helpen?

12 augustus t/m 18 augustus: De wens van Opa Marijn

Opa Marijn hield veel van de natuur. Hij snapte niet dat mensen zomaar hun afval in de natuur lieten slingeren. Afval hoort in de prullenbak en niet op de grond, da’s toch logisch? Soms kun je met afval super coole nieuwe dingen knutselen. Kom het ook ontdekken: afval anders gebruiken is leuk!

Op De Rotonde App en in het weekprogramma bij de receptie vind je actuele informatie over de avonturen van Mees en Merel en de vele andere activiteiten die we organiseren.

Terug naar overzicht