Animatie

Fun-meter

Niet iedereen verwacht hetzelfde van zijn vakantie, sommigen geven de voorkeur aan rust, samenzijn met familie en ontspanning waar anderen gaan liever sporten en feesten. De Fun-meter geeft aan hoeveel animatie er is op de camping zodat de hele familie de juiste camping uit kan kiezen. Er zijn 5 verschillende animatie meters: groen, blauw, paars, rood en multicolor. Hoe voller de Fun-meter is, des te meer animatie!
Wil je weten hoeveel animatie en hoe vaak er activiteiten georganiseerd worden op jouw camping? Check dan de kleur van de Fun-meter!
Bij elke Fun-meter zijn de kids-clubs en deelname aan animatie gratis!

Op deze camping is de Fun-meter blauw. Dit betekent dat er veel animatie georganiseerd wordt.
Het animatieteam verzorgt in de vakantieperiodes veel toffe activiteiten. Kom gezellig knutselen, dansen, doe mee met de speurtocht of met een van de andere gezellige spelletjes! Ook voor de tieners worden er leuke activiteiten georganiseerd. 
Gedurende de week worden er meerdere keren Crazy Dance, sporttoernooien, schuimparty’s, familiespellen en andere evenementen georganiseerd.

Animatie 2023:

Voor het hele gezin staan er fantastische activiteiten op de planning. Bekijk hieronder in welke periodes er een animatieprogramma is op ons park:

  • Pasen, 6 t/m 10 april
  • Meivakantie, 29 april t/m 7 mei
  • Hemelvaart, 18 t/m 21 mei
  • Pinksteren, 27 t/m 29 mei
  • Zomervakantie, 7 juli t/m 3 september

Animatieprogramma's:

Bekijk hieronder onze animatieprogramma's:

Zomerprogramma week 1 (7 juli t/m 13 juli)

Zomerprogramma week 2 (14 juli t/m 20 juli)

Zomerprogramma week 3 (21 juli t/m 27 juli)

Zomerprogramma week 4 (28 juli t/m 3 aug)

Zomerprogramma week 5 (4 aug t/m 10 aug)

Zomerprogramma week 6 (11 aug t/m 17 aug)

Zomerprogramma week 7 (18 aug t/m 24 aug)

Zomerprogramma week 8 (25 aug t/m 3 sept)

Bekijk hieronder onze andere activiteiten:

Bingo-avonden

Braderieën

Rommelmarkt

Fam. Lageman

"Leuke gezellige camping met zeer vriendelijke medewerkers. De kinderen hebben zich ook erg goed vermaakt met de medewerkers van het animatieteam. Ze vonden het dan ook jammer dat we weer weg gingen en dat ze de gemaakte vriendjes weer achter moesten laten. Zeskamp was ondanks de regen ook erg leuk."

Bekijk meer gastreacties