• Kamperen
  • Huren
  • Lang verblijf

Bekijk de mogelijkheden voor een langer verblijf op Camping De Rotonde.

SeizoenplaatsenUw eigen chalet

Ontmoet het team

Campingbeheer
Parkmanager Erik Wackers heet je van harte welkom op Camping De Rotonde, mede namens eigenaar Geert Boskaljon. Achter de schermen doen ze van alles om je verblijf zo prettig mogelijk te laten verlopen. Ook kom je ze in het hoogseizoen 's avonds op het park tegen om toezicht te houden.

Administratie
Geke verzorgt de administratie op de camping.

Groendienst
Ook zo te spreken over de mooie groenvoorzieningen op de camping? Bert en Hans zorgen er voor dat de camping er altijd prachtig bij ligt.

Receptiemedewerkers
Op de receptie ontmoet je Joanne en Jessica. Zij zijn de vaste receptiemedewerkers en eerste aanspreekpunt voor onze gasten. Dit seizoen worden zij versterkt door Anouk en Quinty. Je kunt er terecht met al je vragen en voor praktische zaken als wasmuntjes en gasflessen. Omdat bij de receptie ook een informatiepost is van het Regionaal Bureau voor Toerisme, vind je hier veel informatie over de omgeving en uitstapjes in de buurt

Technische dienst
Mocht er zich een technisch probleempje voordoen op de camping, dan kun je altijd terecht bij Hans en Peter.

Strandpaviljoen
Bij het Strandpaviljoen voorziet het horeca-team onder leiding van Marijke de campinggasten van heerlijke maaltijden, ijsjes en een drankje aan de bar.

Zwembad
Diverse vakantiemedewerkers houden een oogje in het zeil op drukke dagen bij het zwembad. Zij zorgen er, samen met onze gasten, ook voor dat je kunt genieten van een schone ligweide.


Animatieteam
In de schoolvakanties zijn medewerkers van WAU! (Waar Animatie Uitblinkt!) actief om de kinderen t/m 12 jaar een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Schoonmaak
Schoonmaakbedrijf De Bruin zorgt voor schone sanitairgebouwen op de camping. In het hoogseizoen zie je ze vaak met hun busje over de camping rijden.

Familie Verhaalen

“We werden heel vriendelijk ontvangen en alles werd duidelijk uitgelegd. Ook de medewerkers die rondliepen en rondfietsten zeiden vriendelijk goedendag. Dat zie je niet vaak meer. Complimenten!”

Bekijk meer gastreacties