Informatie betreffende het coronavirus COVID-19 en uw verblijf bij Camping De Rotonde. Lees meer
  • Kamperen
  • Huren
  • Lang verblijf

Bekijk de mogelijkheden voor een langer verblijf op Camping De Rotonde.

SeizoenplaatsenUw eigen chalet

Supermarkt

Winkel en gratis online boodschappenservice

  • Openingstijden: zie ook de Rotonde-app
  • Compleet assortiment
  • Ook online bestellen: deil.spar.nl
  • GRATIS bezorgd

Spar De Haas uit Deil heeft in de Strandsuper een “speciaal filiaal” voor de gasten van Camping De Rotonde.

Openingstijden
In het voor- en naseizoen is de supermarkt op de camping op vrijdag geopend van16.00 tot 19.00 uur, op zaterdag van 8:30 tot 17:00 uur en op zondag van 8:30 tot 12:30 uur. In de schoolvakanties zijn de openingstijden ruimer, hou hiervoor de Rotonde App in de gaten!

Bestel online

John en Imca de Haas

Online kun je kiezen uit het complete Spar-assortiment. Bovendien profiteer je van de voordelige Spar-aanbiedingen. Wij bezorgen de boodschappen GRATIS bij je tent of (sta)caravan!

Bekijk meer gastreacties

Assortiment

Eigenaren John en Imca van Spar De Haas uit Deil: “Tijdens onze openingstijden bakken wij heerlijke verse broodjes en verkopen wij brood van de warme bakker. Maar ook voor de overige verse producten, zoals groente, fruit, vlees, vleeswaren, zuivel en kaas kun je bij ons terecht, net als voor houdbare boodschappen en zelfzorggeneesmiddelen. Mocht je toch iets niet kunnen vinden, dan brengen we het mee uit onze Spar supermarkt in Deil.

Gratis online boodschappenservice

Onze gasten kunnen trouwens ook gebruiken maken van de gratis online boodschappenservice. Op deil.spar.nl/ kun je kiezen uit het complete Spar-assortiment en profiteer je bovendien gewoon van de voordelige Spar-aanbiedingen. Spar bezorgt de boodschappen GRATIS bij je tent of (sta)caravan.”

Terug naar overzicht faciliteiten