• Kamperen
  • Huren
  • Lang verblijf

Bekijk de mogelijkheden voor een langer verblijf op Camping De Rotonde.

SeizoenplaatsenUw eigen chalet

Veel gestelde vragen

Wat zijn de aankomst- en vertrektijden?

Je kampeerplaats is op de aankomstdag beschikbaar vanaf 14:00 uur en op de dag van vertrek moet de plaats vóór 12:00 uur weer leeg zijn. Voor huuraccommodaties is de aankomst tussen 14.00 en 20.00 uur en het vertrek voor 10:30 uur. Wil je zo vriendelijk zijn om je bij je eerste aankomst en je laatste vertrek te melden bij de receptie?

Wat als ik buiten de openingstijden van de receptie aankom?

Onze receptie is elke dag geopend tussen 9:00 en 17:00 uur. Als je later arriveert, vinden we het prettig als je van tevoren even telefonisch contact met ons opneemt.

Wanneer is de receptie open?

De receptie is in het seizoen dagelijks minimaal geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur. Je kunt hier terecht met al je vragen en/of opmerkingen. Ook kun je hier voor o.a. ansichtkaarten, fietsroutes, streekkaarten en gasflessen.

In de winterperiode (oktober t/m februari) is de receptie beperkt geopend.

Hoe werkt het met de slagboom?

De slagbomen werken tussen 7.00 uur en 22.00 uur. Buiten deze tijden is het niet toegestaan om op het park te rijden. Per standplaats laten we één auto toe op het park. Voor de slagboom is een slagboomkaart nodig waarvoor we een borgsom van € 20,- vragen. Uiteraard krijgt u de € 20,- bij inlevering van de pas weer retour. 

Mag er een auto bij de kampeerplaats of accommodatie geplaatst worden?

Om de velden zo kindvriendelijk mogelijk te houden. is parkeren op de kampeerplaats/bij de huuraccommodatie zelf niet toegestaan. De auto kan geparkeerd worden op de daarvoor aangegeven parkeerplaatsen die zich wel in de buurt van je verblijf bevinden.

Is het verplicht om een linnenpakket bij te boeken?

Nee, het is niet verplicht. Heb je een water-, land- of verandachalet bij ons gereserveerd? Dan mag je zelf lakens en dekbedovertrekken meenemen. Houd er rekening mee dat alle matrassen en dekbedden eenpersoons zijn. Vergeet dan niet om zelf handdoeken mee te brengen (niet mogelijk om bij te boeken).

Uiteraard is het wel mogelijk om linnenpakketten bij te boeken. Je betaalt €11,- per linnenset.
Graag bijboeken? Dit kan je gemakkelijk doorgeven tijdens het maken van een online reservering of telefonisch.

Is de camping ook toegankelijk voor bezoekers?

Bezoekers van onze gasten zijn uiteraard welkom. De entree bedraagt € 3,00 per persoon. Voor honden rekenen we € 2,-. Voorkom teleurstellingen en informeer je bezoekers hierover vooraf.

Is er WiFi aanwezig?

Op de gehele camping is WiFi beschikbaar. De stacaravans maken gebruik van een eigen modem via een bekabelde internetaansluiting per kavel. Voor toeristische gasten is er draadloos internet. 

Kan ik vissen op De Rotonde?

Alleen campinggasten mogen vissen in onze vijvers. Vissen mag van 7.00 uur tot 24.00 uur. Nachtvissen kan alleen als je een visvergunning hebt, die verkrijgbaar is bij de receptie. Elektronisch vissen mag van 9.00 uur tot 22.00 uur. Het voeren (ook boilies) is in de zwemplas niet toegestaan. Ons visreglement is verkrijgbaar bij de receptie.

Zijn honden welkom?

Honden zijn welkom op Camping De Rotonde. Wel gelden de volgende spelregels:
- Eén hond per standplaats toegestaan.
- Houd je hond altijd aangelijnd tijdens de wandeling.
- Laat je hond uit buiten het terrein of op een van de hondentoiletten.
- Ruim uitwerpselen altijd op.
- Op de ligweide bij het zwembad zijn geen honden toegestaan.
- De kosten zijn € 6,00 per nacht met een maximum van € 55,- per verblijf.

Mag ik mijn vuurkorf gebruiken?

In het verleden heeft het gebruik van vuurkorven enkele malen schade opgeleverd aan voortenten. Daarom is het niet toegestaan een open vuur te maken. Ter verduidelijking, barbecueën valt hier niet onder.

Mag ik bij jullie zwemmen?

Gebruik van het zwembad is gratis voor campinggasten. Zwemmen is alleen toegestaan in de afgezette zwemgedeelten.

Familie van der Pijl

Bij Camping de Rotonde voel je je meteen welkom en thuis. Ligt in een mooie omgeving en heeft vriendelijk personeel. Ze organiseren veel voor alle leeftijden in het seizoen.Daarnaast zeer kind vriendelijk en heeft schoon sanitair. Het is een heel verzorgde camping wij komen er meer dan graag!

Bekijk meer gastreacties