Camping bij Zaltbommel

Gezellige familiecamping nabij Zaltbommel (Betuwe)

Kom genieten op de spetterende gezins- en kindercamping Capfun De Rotonde, in de prachtige Betuwe, dichtbij Zaltbommel. Levensgenieters die van het Hollandse rivierenlandschap houden, zoeken een camping bij Zaltbommel. De rivieren de Waal, de Lek, de Maas en natuurlijk de Linge liggen op fiets- of zelfs loopafstand. Struinen door de uiterwaarden, uitwaaien tijdens een wandel- of fietstocht of lekker luieren op een van de vele strandjes langs de rivier. Ook Zaltbommel zelf, met z'n historische centrum, is een bezoekje waard.

Genoeg te doen dus in de omgeving van de camping bij Zaltbommel. Maar ook óp de camping is van alles te beleven voor kinderen. Zwemmen, glijden, springen op de springkussen, klimmen op de waterklimtoestellen: het kan allemaal op Vakantiepark Capfun De Rotonde.

Kom bij ons kamperen            Huur een luxe vakantiehuisje

Fam. Lageman

"Leuke gezellige camping met zeer vriendelijke medewerkers. De kinderen hebben zich ook erg goed vermaakt met de medewerkers van het animatieteam. Ze vonden het dan ook jammer dat we weer weg gingen en dat ze de gemaakte vriendjes weer achter moesten laten. Zeskamp was ondanks de regen ook erg leuk."

Bekijk meer gastreacties