Camping bij Leerdam

Ontdek de Betuwe vanuit deze camping bij Leerdam

Welkom op Vakantiepark Capfun De Rotonde, bij Leerdam in de Betuwe. De camping ligt op een kleine 10 km van Leerdam, de glasstad met een gezellige binnenstad. U kunt dus lekker fietsen of wandelen langs de Linge voor een bezoek aan bijvoorbeeld het glasmuseum of het hofje van Mevrouw van Aerden. Vanuit Leerdam kunt u ook de Linge ontdekken per rondvaartboot of kano.

Vakantiepark Capfun De Rotonde bij Leerdam

De omgeving is prachtig, de mensen zijn gastvrij. Op de camping is veel te doen voor kinderen zoals: zwemmen, springen, glijden, klimmen op de waterklimtoestellen. In de schoolvakanties organiseert ons animatieteam allerlei leuke activiteiten. Ook voor actieve gezinnen en levensgenieters biedt de omgeving volop mogelijkheden: wat dacht u van kanoën, wandelen of fietsen. Kom Leerdam en de prachtige omgeving ontdekken vanuit onze camping bij Leerdam.

Bekijk onze aanbiedingen

Familie Verhaalen

"Lekker snacken, dat hoort nou eenmaal ook bij vakantie. Want mama heeft ook vrij! Wil je liever iets anders eten, dan loop je gewoon naar La Place, je hoeft het terrein niet eens af."

Bekijk meer gastreacties