Camping bij de Linge

Op en om deze camping bij de Linge is veel te doen

Nabij het dorpje Enspijk vind je deze camping bij de Linge, de langste rivier van Nederland. De lengte van de Linge is maar liefst 108 kilometer! De kronkelige rivier loopt van Doornenburg tot aan Gorinchem, waar de Linge uitmondt in de Merwede.

Kaart van de Linge (bron: Lingestreek, Rivier de Linge
Camping De Rotonde - Kaart van de Linge


Houd je van idyllische dijkjes, boomgaarden in volle bloei of vol met appels en peren, dromerige dorpjes, rust en ruimte midden in Nederland? Kom dan kamperen bij Vakantiepark Capfun De Rotonde! Kinderen genieten volop in het natuurzwembad met stoere klimtoestellen in het water en de blauwe waterglijbaan! Tevens geniet jong en oud, volop van de ruime kampeerplaatsen en de (water)chalets.

Actieve gezinnen en levensgenieters komen om vanuit de camping bij de Linge te fietsen of te wandelen langs de rivier richting Deil, Geldermalsen of Beesd. U kunt met het voet/fietsveer een bezoekje brengen aan landgoed Mariënwaerdt. In Enspijk zit een kanoverhuurbedrijf, zodat u ook gemakkelijk per kano de Linge kunt verkennen. Kortom, alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie zijn aanwezig op en om Vakantiepark Capfun De Rotonde in Enspijk.

Bekijk aanbiedingen