Camping bij Culemborg

Laat je verrassen door het vrijstadje Culemborg. In de prachtige, landelijke omgeving van de Betuwe vind je een mooie historische binnenstad die je bezoek zeker waard is.

Te doen in Culemborg

Culemborg ligt op 15 km afstand van Camping De Rotonde, er is een mooie route om erheen te fietsen. Culemborg biedt voor elk wat wils: een leuke wandeling door het historische centrum, bezoek aan het Weeshuis (ook echt leuk voor kinderen!) shoppen in de binnenstad. En daarna lekker uitblazen op een van de vele terrassen. Of hou je van de natuur en ga je liever struinen door de uiterwaarden van de rivier de Lek of de klompenpaden rondom de stad? In en om Culemborg kan het allemaal!

Evenementen in Culemborg

In 2018 viert Culemborg dat het 700 jaar stadsrechten heeft. En dat wordt natuurlijk gevierd! Het hele jaar door zijn er activiteiten.
Speciaal voor bezoekers van evenementen in Culemborg heeft Camping De Rotonde twee arrangementen samengesteld.

Arrangement Culemborg Bijvoorbeeld

Tijdens het weekend van Culemborg Bijvoorbeeld is het groot feest in het Lekstadje. Dat begint op vrijdagavond met een feest bij de haven. Op zaterdag 11 juli 2020 is er Respec op de Lek: Sloeproeiers uit heel Nederland verzamelen zich in de jachthaven van Culemborg voor een spannende roeiwedstrijd. Uniek om naar te kijken en om aan te moedigen! ’s Avonds is er een groot feest op de Markt van Culemborg. Op zondag 12 juli 2020 zijn er diverse optredens en staat de hele binnenstad vol kraampjes tijdens de braderie Culemborg Bijvoorbeeld. Ook is die dag de zwemklassieker Beusichem-Culemborg.

Arrangement Culemborg Blues

De 27e editie van Culemborg Blues is op 22 augustus 2020 in de binnenstad van Culemborg. Dit landelijk bekende bluesfestival is uitgegroeid tot het op een na grootste gratis toegankelijke bluesfestival van Nederland. Speciaal voor de bluesgangers die willen blijven overnachten op Camping De Rotonde, hebben we een Rotonde Bluesarrangement samengesteld.

Als extra service bemiddelt Camping De Rotonde bij het vervoer. Als u bij de reservering aangeeft dat u belangstelling hebt voor gezamenlijk vervoer naar Culemborg en terug, dan doen wij ons best om dit tegen kostprijs voor u te regelen. Een en ander is afhankelijk van het aantal deelnemers. Wilt u ook zo vriendelijk zijn om het te melden als u bereid bent om campinggasten mee (terug) te nemen in uw auto? Ook dit kunt u aangeven bij het reserveren.