• Kamperen
  • Huren
  • Lang verblijf

Bekijk de mogelijkheden voor een langer verblijf op Camping De Rotonde.

SeizoenplaatsenUw eigen chalet

ANWB Aanbieding

Ont-moeten’ in de Betuwe!

Niets moeten en vooral doen wat je leuk vindt. Dat is het uitgangspunt op Camping De Rotonde in de Betuwe. In het laagseizoen kampeer je hier met 30% korting!
Vanaf je ruime kampeerplaats is er volop keuze: wordt het een bezoek brengen aan Landgoed Mariënwaerdt, een kanotocht over het riviertje de Linge, een fietstocht langs stalletjes met vers Betuws fruit, een wandeling over de dijken (met een beetje mazzel pak je het bloesemseizoen mee!) of struinen door mooie dorpjes zoals Buren?
Of wordt het een dag ontspannen op de camping, bijvoorbeeld bij het strandbad of de visvijver?
Kampeer je in het laagseizoen minimaal 7 nachten op Camping De Rotonde, dan ontvang je 30% korting op het reguliere overnachtingstarief. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een van de aantrekkelijk geprijsde aanbiedingen, bijvoorbeeld rond midzomer of in september.

Reserveren

De aantrekkelijke ANWB aanbieding is eenvoudig telefonisch (0345-651315) of per mail (vrijetijd@derotonde.nl) te reserveren. 
Via onze website is deze aanbieding niet te boeken, omdat de korting niet juist wordt berekend. Desgewenst kan je wel online een reservering plaatsen om te kamperen. Bij het afronden van de boeking, kunt u bij opmerking het volgende aangeven: ' KCK2021'.
Wij passen de boeking aan met het juiste kortingsbedrag, voordat wij de definiteve bevestiging naar je toesturen.