Kenmerken

Waterchalet | Waterchalet Top TV 4p

Kenmerken
  • 4-persoons waterchalet
  • Unieke ligging op het viswater
  • Overdekt terras met hoge balustrade
  • Onbeperkt Wi-Fi via eigen aansluiting
  • Parkeren op eigen parkeerplaats
  • Huisdier- en rookvrije accommodatie

Waterchalet Top TV 4p is een vierpersoons chalet met een unieke ligging op het (vis)water! 

Binnen
Stap binnen in een compleet ingerichte keuken met een Senseo koffiezetapparaat, waterkoker, combi-magnetron en vaatwasser. De halfopen keuken loopt over in een sfeervolle, lichte woonkamer met televisie. 

Het chalet is voorzien van twee slaapkamers (1 x 2p-boxspring, 2 x 1p-boxspring) met voldoende kastruimte. Een kinderbedje kan niet in een slaapkamer worden bijgeplaatst. De badkamer heeft een ruime inloopdouche, wastafel met spiegel en toilet. 

Het is optioneel om laken- en handdoekpakketten bij te boeken bij de reservering. De prijs hiervoor bedraagt € 10,50 per éénpersoons lakenpakket, € 15,50 per tweepersoons lakenpakket en € 7,- per handdoekenpakket.


Buiten
Geniet van het prachtige uitzicht over het water en het vele groen. Het (kindveilige omheinde) terras is overdekt, zodat je ook in het voor- en najaar hier prima kunt vertoeven. De terrasstoelen staan alvast klaar! Het schuurtje naast het chalet biedt voldoende ruimte om de fietsen in te stallen. De auto mag geparkeerd worden op een eigen parkeerplaats naast het chalet. 

Belangrijk om te weten
Deze accommodatie is rook- en huisdiervrij. Het interieur kan per accommodatie verschillen. De minimale verblijfsduur is 3 nachten, met uitzondering van 7 juli t/m 03 september 2023: voor deze zomervakantieperiode is alleen weekhuur van vrijdag tot vrijdag, zaterdag tot zaterdag of maandag tot maandag mogelijk.