Kenmerken

MH | Tribu kids Top TV 11p

Kenmerken
  • 11-persoons mobile home
  • volledig ingerichte speelkamer
  • Unieke ligging op nabij viswater
  • Overdekt terras met voldoende speelruimte
  • Wi-Fi is inbegrepen
  • Parkeren op centrale parkeerplaats
  • Huisdier- en rookvrije accommodatie

Mobile Home Tribu Kids Top TV 11p is een elfpersoons chalet met een centrale ligging nabij viswater.  

Binnen
Stap binnen in dit riante mobile home, bestaande uit 2 losse delen. De compleet ingerichte keuken met een koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron en vaatwasser bevindt zich in het eerste mobile home, samen met de woonkamer, speelkamer, 3 slaapkamers en een toilet.  

Het tweede mobile home is voorzien van 2 slaapkamers, een ruime babyvriendelijke badkamer en een speelkamer met commode en ruimte voor een babybedje.

De speelkamer is volledig ingericht en klaar voor vele uren speelplezier.  

Het is optioneel om laken- en handdoekpakketten bij te boeken bij de reservering. De prijs hiervoor bedraagt € 10,- per éénpersoons lakenpakket, € 15,- per tweepersoons lakenpakket en € 6,50 per handdoekenpakket.


Buiten
Geniet van het ruime terras, omgeven door het vele groen. Het (kindveilige omheinde) terras is overdekt, zodat je ook in het voor- en najaar hier prima kan vertoeven.  De auto mag geparkeerd worden op de nabij gelegen parking. 

Belangrijk om te weten
Deze accommodatie is rook- en huisdiervrij. Het interieur kan per accommodatie verschillen. De minimale verblijfsduur is 3 nachten, met uitzondering van 7 juli t/m 03 september 2023: voor deze zomervakantieperiode is alleen weekhuur van vrijdag tot vrijdag, zaterdag tot zaterdag of maandag tot maandag mogelijk.

Familie De Leur, 2021

"rustige camping met mooie zwemplas. ligt aan de snelweg, maar daar heb je geen last van. veel vaste plaatsen, vriendelijke gasten en vriendelijk personeel. Veel activiteiten (iedere ochtend knutselclub bijv.). Onze accommodatie was een mobile home, fijn ruim verblijf met veranda bij het viswater, rustig gelegen aan de rand van het park"

Bekijk meer gastreacties