Kenmerken

Landchalet | Landchalet Deluxe Top TV 5p

Kenmerken
  • 5-persoons luxe landchalet
  • Groot terras en veel ruimte rondom
  • Gelegen aan grote vijver
  • Wi-Fi inbegrepen via eigen glasvezelaansluiting
  • Parkeren op naastgelegen parking
  • Huisdier- en rookvrije accommodatie

Landchalet Deluxe Top TV 5p is een vijfpersoons luxe chalet met een groot terras en veel tuin. 

Binnen
Wanneer je binnenstapt in dit chalet voel je direct de ruime opzet. Vanuit de hal stap je binnen in een compleet ingerichte keuken met een Senseo koffiezetapparaat, waterkoker, combi-magnetron en vaatwasser. De halfopen keuken loopt over in een sfeervolle, lichte en zeer ruime woonkamer met televisie, welke wordt verwarmd middels cv. 

Het chalet is voorzien van twee slaapkamers. De ouderslaapkamer heeft een 2p-boxspring en veel kastruimte, de kinderkamer een stapelbed en een éénpersoonsbed met voldoende kastruimte. Een kinderbedje kan niet in een slaapkamer worden bijgeplaatst. De badkamer heeft een ruime inloopdouche, wastafel met spiegel en toilet. 

Het is optioneel om laken- en handdoekpakketten bij te boeken bij de reservering. De prijs hiervoor bedraagt € 10,- per éénpersoons lakenpakket, € 15,- per tweepersoons lakenpakket en € 6,50 per handdoekenpakket.


Buiten
Kinderen hebben volop ruimte om te spelen in de tuin. De terrasstoelen en parasol staan alvast klaar! Het schuurtje in de tuin biedt voldoende ruimte om je fietsen in te stallen. De auto mag geparkeerd worden op de centrale parkeerplaats naast het chalet. 

Belangrijk om te weten
Deze accommodatie is rook- en huisdiervrij. Het interieur kan per accommodatie verschillen. De minimale verblijfsduur is 3 nachten, met uitzondering van 7 juli t/m 03 september 2023: voor deze zomervakantieperiode is alleen weekhuur van vrijdag tot vrijdag, zaterdag tot zaterdag of maandag tot maandag mogelijk.

Familie Hak, 2019

"mooie rustige camping waar je lekker kan afkoelen maar met slecht weer ook lekker in de chalets kan zitten!"

Bekijk meer gastreacties